Zidanice

Zidanice

Zidanice

Apartma Izvir Lahinje (4+1)

Sodobno opremljen apartma v neposredni bližini Krajinskega parka Lahinja. Apartma je lociran v idilični vasici Knežina, nad izvirom reke Lahinje, približno 3 km od ceste Črnomelj-Vinica. Hiša z apartmajem se nahaja v mirni okolici vinogradov. Apartma ima lasten ograjen vrt, manjšo teraso z mizo in stoli, zunanji žar, parkirni prostor za 2 avtomobila in stojalo za kolesa. Iz apartmaja se razprostira pogled na neokrnjeno naravo Bele krajine, ob jasnem vremenu pa tudi na bližnjo vzpetino Klek na hrvaški strani.

\\n

Apartma ima sodobno opremljeno kuhinjo z veliko jedilno mizo in štirimi stoli, velik prostostoječi hladilnik z ločenim zamrzovalnim delom, mikrovalovno pečico ter kuhalno ploščo z dvema kuhališčema. Iz kuhinje vodi manjši hodnik, ki povezuje kopalnico ter dve sobi. V večji spalnici so zakonska postelja, garderobna omara, televizor in raztegljiva zofa s klubsko mizico, v manjši spalnici pa je zakonska postelja z garderobno omaro.

\\n

V apartmaju lahko bivajo 4+1 osebe (pomožno ležišče). Prosta uporaba wi-fi. Apartma je klimatiziran. Apartma ni v bližini prometnih cest in je izven središča vasi, tako da omogoča varno igro otrok in zasebnost. Izvir Lahinje je oddaljen 600 m, do reke Kolpe in mejnega prehoda s Hrvaško v Vinici pa je 10 km, zato je odlično izhodišče za kolesarjenje, pohodništvo, raziskovanje Krajinskega parka Lahinja in uživanje ob danostih reke Kolpe.