Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Lan na Hribu (2+2)

V objemu narave, tišine in intime vam je na voljo zidanica Lan na Hribu, kjer sta se pri urejanju in prenovi spoprijateljila moderno in avtentično. Za vaše udobje in brezskrbnost je bila zidanica v celoti, skupaj z mladimi arhitekti, preurejena, da lahko zagotovi maksimalno udobje in brezskrbnosti. Za ljubitelje originalnega smo pustili ohranjene originalne tramove, kamor se potiho in neopazno zapisujejo spomini, stari kar 250 let. Pridite in pustite svojo zgodbo. Obljubimo, da ostane v delu starega zidu, ki smo ga pustili za občutek, kakšno je bilo življenje v Beli krajini nekoč. Čez dan se boste sprostili in si hkrati nabrali energijo na zasebnem nogometnem igrišču, ki je del posestva. Tam se nahaja tudi koš za košarko. Za najmlajše je na voljo gugalnica. Pa tudi za tiste, ki ste še vedno mladi po duši. Kdaj ste se zares nazadnje sprostili in gugali?

\\n

Pred zidanico je velika zelenica, na kateri si lahko postavite šotore in prenočite tudi po taborniško. Zunaj so tudi letna kuhinja, zunanji žar in podpeka, kjer boste čarali kulinarične umetnine, se družili, smejali in kaj domačega popili. Privoščimo vam tudi sadje in grozdje. Vse domače, vse naše in vaše. Kaj je lepšega od domačega za domače ljudi? Na razpolago sta tudi mini bar in mini trgovina domačih izdelkov in nujnih potrebščin. 

\\n

V času uživanja pri nas izkoristite dve veliki terasi. Ena je kot podaljšek dnevne sobe, kar pomeni, da ste praktično od zajtrka dalje lahko v udobju doma, a hkrati na svežem zraku. Na drugi je priložnost za počitek, klepet s kavico in piškoti, branje knjige ali predajanju sončnim žarkom.

\\n

Na željo gostov sta na voljo dve kolesi, s katerima lahko raziskujete okolico, pomahate domačinom, ki so srčni in topli, saj smo po tem Belokranjci zelo znani in gostoljubnost nam je zapisana v DNK. Lučaj stran z avtom pa se nahaja tudi biser jugovzhodnega konca Slovenije - naša reka Kolpa, v kateri se lahko kopate, greste na rafting ali čoln.

\\n

Lokacija zidanice je zelo mirna, intimna in primerna za bodisi druženja in zabavo bodisi za počitek duše in telesa. Kar boste želeli. Kar naprej, nič se sezuvat, saj ste (že) domači.