Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Matej (2+1)

Luksuzna zidanica se nahaja med trebanjskimi vinorodnimi griči v Gradišču pri Trebnjem – Dolga Njiva, le nekaj minut od avtocestnega izvoza Trebnje vzhod. Med dolenjskimi griči, odmaknjenimi od mestnega vrveža, v sožitju z naravo, se lahko razvajate tudi v masažnem bazenu, se pogrejete v savni, poležavate na eni izmed treh teras med vinogradi. Zidanica nudi žar in prostor za podpeko, kjer si lahko pripravite hrano in ob večerih uživate v sončnem zahodu, lahko tudi ob zunanjem ognju - seveda s kozarcem pristnega domačega cvička.
Odprt kamin na drva ogreva vse notranje prostore in vzpostavlja romantično in prijetno vzdušje, celoten ambient pa popestri več kot 100 m razsvetljave, kar je prava paša za oči. Na voljo je sodobna in dobro opremljena kuhinja. Zidanica je opremljena v kombinaciji lesa, stekla ter kamna in vas bo resnično očarala.
Okolica ponuja obilo sprehajalnih možnosti s prečudovitimi razgledi, možna pa je tudi izposoja koles. Peš se lahko odpravite do živalskega vrta Aladin, na hrib Debenec, kjer se vam odprejo čudoviti razgledi na dolenjske hribe in doline.
Oddih v Zidanici Matej – med vinogradi, objetimi v šumenje gozda in žvrgolenje ptic, boste začutili, da se je čas malo zaustavil, vi pa se boste lahko povezali z naravo, ki človeka zdravi in krepi.