Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Škatlar 2 (2+2)

Tradicionalna in odlično ohranjena zidanica. V bivalnem prostoru se nahajajo: zidan štedilnik, električna pečica, 4 kuhalne plošče, pomivalni stroj, velik hladilnik, sedežna garnitura, ki se lahko sestavi v ležišče za 2 osebi. Poleg je spalnica z dvema kakovostnima ležiščema, kopalnica z masažnim tušem, WC-jem in pralnim strojem. Spodaj se nahaja vinska klet. Poleti je možno prespati tudi na podstrešju pod slamnato streho. Pred zidanico je terasa z mizo, v neposredni bližini pa finska savna v 7000 litrskem lesenem sodu in masažna kad.
Gospodar vas pričaka z dobrodošlico in povabi v klet na degustacijo. Gosti prejmejo ključ od kleti in si ob doplačilu lahko sami točijo vino. Poskusite lahko tudi domač kruh, salame in sir. Gostom sta na voljo sezonska zelenjava in sadje iz vrta. Možen je obisk Matjaževe domačije, ogled multivizije in degustacija vin. Po vnaprejšnjem dogovoru vam lahko organiziramo tudi zvočno kopel (gong, kristalne posode,..), indijsko masažo glave, akupresurno masažo na posebnem ergonomskem stolu, apiterapijo, najem električnih koles in vožnjo s starodobniki po vinski gorici. Primerno tudi za manjše družbe, saj se v neposredni bližini nahajata še dve zidanici (Škatlar 1 in Škatlar 3).

\\n

Ker se zavedamo pomena zmanjševanja ogljičnih izpustov, smo za vaše električne jeklene konjičke postavili električno polnilnico.

\\n

GREEN KEY - trajnostna nastanitev