Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Škatlar 3 (2+2)

Zidanica je bila zgrajena leta 1848. Spodaj se nahaja večja vinska klet z okoli desetimi različnimi vini, vinoteka v barvah Slovenije in kmečka soba za manjše družbe do 15 oseb ter opremljena kuhinja s pomivalnim strojem, pečico in hladilnikom.
Nad kletjo se nahaja apartma za goste. Ima eno spalnico z dvema kakovostnima ležiščema, kopalnico s tuš kabino, WC-jem in pralnim strojem, ter dnevnim prostorom, ki zajema: kuhinjo z velikim hladilnikom, pečico, 4 steklokeramičnimi kuhalniki in pomivalnim strojem; jedilnico in sedežno garnituro, ki se lahko sestavi v kakovostno ležišče za dve osebi. Notranjost je popolnoma nova, opremljena v lesu povoskanim s čebeljim voskom. V hodniku se nahaja tudi infra-rdeča savna.
Gospodar vas pričaka z dobrodošlico in povabi v klet na degustacijo. Gosti prejmejo ključ od kleti in si ob doplačilu lahko sami točijo vino. Poskusite lahko tudi domač kruh, salame in sir. Gostom sta na voljo sezonska zelenjava in sadje iz vrta. Možen je obisk Matjaževe domačije, ogled multivizije in degustacija vin. Po vnaprejšnjem dogovoru vam lahko organiziramo tudi zvočno kopel (gong, kristalne posode,..), indijsko masažo glave, akupresurno masažo na posebnem ergonomskem stolu, apiterapijo, najem električnih koles in vožnjo s starodobniki po vinski gorici. Primerno tudi za manjše družbe, saj se v neposredni bližini nahajata še dve zidanici (Škatlar 1 in Škatlar 2).

\\n

Ker se zavedamo pomena zmanjševanja ogljičnih izpustov, smo za vaše električne jeklene konjičke postavili električno polnilnico.

\\n

GREEN KEY - trajnostna nastanitev