Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Sončni grič (2+2)

Zidanica Sončni grič se nahaja med trebanjskimi vinorodnimi griči v Gradišču pri Trebnjem – Dolga Njiva, le nekaj minut od avtocestnega izvoza Trebnje vzhod. Med dolenjskimi griči, odmaknjenimi od mestnega vrveža, v sožitju z naravo, se lahko razvajate tudi v masažnem bazenu s čudovitim razgledom med vinogradi.
Manjša po velikosti ampak velika po udobju ter karakterju, zidanica Sončni grič s približno 25m2 nudi sodobne in dobro opremljene prostore. Na voljo je žar in vrtno kurišče, kjer si lahko pripravite hrano in ob večerih uživate v sončnem zahodu, lahko tudi ob zunanjem ognju - seveda s kozarcem pristnega domačega cvička. Zidanica je opremljena v kombinaciji lesa, stekla ter kamna in vas bo resnično očarala.
Okolica ponuja obilo sprehajalnih možnosti s prečudovitimi razgledi. Peš se lahko odpravite do živalskega vrta Aladin, na hrib Debenec, ali pa zgolj 5 minutni sprehod kjer se vam odpre čudoviti razgled na dolenjske hribe s Triglavom v ozadju. Oddih v Zidanici Sončni Grič – med vinogradi, objetimi v šumenje gozda in žvrgolenje ptic, boste začutili, da se je čas malo zaustavil, vi pa se boste lahko povezali z naravo, ki človeka zdravi in krepi.