Apartma Zupančič (A in B) – A

Apartma Zupančič (A in B) – A

Tradicionalna velika belokranjska kmečka hiša, stara več kot 100 let. Ima dve stanovanjski enoti, eno v pritlični etaži, drugo v zgornjem nadstropju, do katerega se dostopa po stopnicah.
V hiši lahko biva do 10 oseb, in sicer do 4 osebe v pritličju (apartma A) ter do 6 oseb v nadstropju (apartma B).
Pred hišo je parkirni prostor za 4 avtomobile
Hišo odlikuje lepo urejen vrt ter neoviran pogled na čudovito reko Kolpa.
V pritličju je velika soba z zakonsko posteljo, dvema pomožnima ležiščema, omarami in televizijo, manjša kopalnica, kuhinja ter terasa z masivno leseno mizo in klopmi, vrtom ter manjšo mizico. Soba in kuhinja v pritličju sta urejeni v tradicionalnem slogu s pridihom sodobnosti. Polno opremljena kuhinja vključuje velik hladilnik mikrovalovno pečico, štedilnik, aparat za kavo, okroglo mizo ter štiri stole.
Zgornji del hiše obsega gank s teraso in veliko leseno mizo ter šestimi stoli. Terasa nudi pogled na reko Kolpo in okolico.
Notranjost zgornjega nadstropja vključuje predprostor, večjo spalnico z dvema zakonskima posteljama, dvosedom, foteljem, gugalnikom in televizijo ter manjšo spalnico z eno zakonsko posteljo, kopalnico ter polno opremljeno kuhinjo z velikim hladilnikom, mikrovalovno pečico, štedilnikom, aparatom za kavo, ter mizo za šest oseb.
Prosta uporaba wi-fi. Zgornje nadstropje je klimatizirano, v spodnjem pa za ohranjanje prijetne temperature poskrbijo debeli kamniti zidovi. Vrt s posebno staro jablano je odmaknjen stran od glavne ceste, otrokom nudi varno igro in druženje. Reka Kolpa je od zidanice oddaljena 100 m. Poleg kopanja je na Kolpi možno tudi supanje in čolnarjenje, okolica pa nudi številne možnosti za kolesarjenje, tek, rekreacijo in pohodništvo.

Info
Naslov: Gorenji Radenci 9, Stari trg ob Kolpi
Število ležišč: 2
Dodatna ležišča: 2
Dodatne stortive
internet
Otroška posteljica
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina
Hišni ljubljenčki