Chalet Panorama

Info
Naslov: Korenitka 19, Velika Loka
Število ležišč: 2
Dodatna ležišča: 2
Dodatne stortive

Chalet Panorama se nahaja v odmaknjenem delu vasi Korenitka, v neposredni bližini avtocestnega priključka Trebnje zahod.  Ponaša se s prostranim  razgledom na bližnjo in daljno okolico ter nastanitvijo, opremljeno v kombinaciji podeželsko modernega sloga. Primerno za romantični pobeg v dvoje, prijateljska potepanja in družinske dogodivščine. V vsakem primeru vas bo očarala kombinacija pravljične lesene hiške in velikega ograjenega vrta. Skupaj dajeta občutek domačnosti in svobode, saj se zdi, da ste na zasebnem otroku, čeprav ste dejansko v osrčju Dolenjske.


Notranjost hiške je  opremljena s svetlim lesom. Pritličje zajema celoten bivalni del z raztegljivim kavčem, TV, tradicionalno mizo in sodobno kuhinjo, opremljeno z indukcijskim štedilnikom, pečico in pomivalnim strojem. Po lesenih stopničkah se vzpnete v zgornji, spalni del  z zakonsko posteljo,  bralnim kotičkom in balkonom, primernim za uživanje ob razgledih in izbranem kozarcu vina.


V spodnjem nadstropju se za sproščanje duha in zdravje telesa nahaja IR savna s kakovostnimi karbonskimi grelci  ter barvno terapijo.


Zunaj lahko posedate na vrtni sedežni garnituri.  Na voljo vam je kurišče, ki ga lahko uporabljate za peko raznih priboljškov, uživanje ob pogledu na ogenj, v hladnejših mesecih pa se ob njem tudi pogrejete. Za hitro lačne je na voljo plinski žar.


Posebno doživetje skozi celo leto omogoča zasebni & ogrevan zunanji jacuzzi. Nudi prijetno masažo s pomočjo 140 zračnih šob, ki v nekaj trenutkih sprostijo od 3 do 5 oseb.


Na razpolago vam je brezplačno zasebno parkirišče.


Direktno iz lokacije lahko raziskujete obilo sprehajalnih poti. Le nekaj minut stran se nahajajo trim steza Velika Loka (2,5 km), trim steza Mirna (12km), Vrhtrebnje s 15. Poldnevnikom (7 km) ter znamenita pot od Litije do Čateža z romarskim središčem na Zaplazu  in Bajturnom, najvišjim vrhom trebanjske občine (10 km).  Blizu nas so tudi popolnoma nov Doživljajski park Cukarca (13.4 km), Ranč Aladin (11.7 km) in Pustolovski park Otočec (33 km).


Žužemberk s kopališčem  in vodnimi aktivnostmi na reki Krki je oddaljen 16 km, Šmarješke toplice 34 km, Dolenjske Toplice 39 km in Terme Čatež 63 km.  Novo mesto je oddaljeno 29 km, Ljubljana 47 km in Zagreb 102 km.


Do ljubljanskega letališča je 49 min vožnje. Do zagrebškega letališča je 1h in 11 min vožnje.


Po predhodnem dogovoru nudimo:


masažo
degustacijo vin iz tradicionalnega dolenjskega vinograda in narezkom iz domačih dobrot
najem koles
namizni tenis
za najmlajše: posteljica, stolček za hranjenje, voziček, poganjalček, tricikel, pohodni ruzak
individualni, partnerski, družinski, skupinski tretmaji & seanse  + paketi s predlogi & rekviziti za preživljanje časa tekom oddiha


Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam odgovorimo.


 


internet
Klimatska naprava
Otroška posteljica
Dodatno pomožno ležišče
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina
Hišni ljubljenčki
Izposoja kolesa /na dan (10.00 eur)
Namizni tenis /na dan (7.00 eur)
Savna/ jacuzzi (50.00 eur)