Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Jelenov hrib (2+1)

Neprestani vrvež, hitenje, ujetost v vsakdanje obveznosti kličejo po oddihu v naši idilični, sodobno urejeni zidanici. Sodobnost, zlita z naravo, je eliksir za vse, ki si želite spočiti dušo in napolniti telo z energijo zelenja, narave in miru.
Na griču med vinogradi, le lučaj stran od avtocestnega izvoza Kronovo, nad Belo cerkvijo stoji hiška, zgrajena z ljubeznijo do domačega vinograda in dodelana s čutom do narave, rastlin in živali. Zjutraj vas zbudi petje ptic, v noč pa vas zaziba serenada čričkov. Vmes pa vam družbo dela “gospodar” jelen s svojimi soprogami, ki se jim v juniju vsako leto pridružijo nadebudni mladički.
Vzemite si čas zase, specite si slastno kosilo pod nadkrito teraso, zraven pa spijte kozarec lokalno pridelanega vina in uživajte v trenutku življenja.
Pri nas boste med vinogradi na sončnem griču uživali v razgledu na prelepo reko Krko, okoliške hribe z Gorjanci in Javorovico ter opazovali jelene. Lokacija nudi mnogo rekreacijskih možnosti, od pohodništva, kolesarjenja do plavanja v bližnjih Termah Šmarješke Toplice. Če želite raziskovati bližnjo okolico, se lahko odpravite v Šentjernej, Kostanjevico na Krki, se sprehodite po romantičnem Otočcu, ali pa obiščete naravni termalni vrelec Klevevž pri Šmarjeti.
Toplo vabljeni.