Vineyard cottage Matej

Info
Naslov: Gradišče pri Trebnjem 97A, Trebnje
Število ležišč: 2
Dodatna ležišča: 1
Dodatne stortive

Luksuzna zidanica se nahaja med trebanjskimi vinorodnimi griči v Gradišču pri Trebnjem – Dolga Njiva, le nekaj minut od avtocestnega izvoza Trebnje vzhod. Med dolenjskimi griči, odmaknjenimi od mestnega vrveža, v sožitju z naravo, se lahko razvajate tudi v masažnem bazenu, se pogrejete v savni, poležavate na eni izmed treh teras med vinogradi. Zidanica nudi žar in prostor za podpeko, kjer si lahko pripravite hrano in ob večerih uživate v sončnem zahodu, lahko tudi ob zunanjem ognju - seveda s kozarcem pristnega domačega cvička.
Odprt kamin na drva ogreva vse notranje prostore in vzpostavlja romantično in prijetno vzdušje, celoten ambient pa popestri več kot 100 m razsvetljave, kar je prava paša za oči. Na voljo je sodobna in dobro opremljena kuhinja. Zidanica je opremljena v kombinaciji lesa, stekla ter kamna in vas bo resnično očarala.
Okolica ponuja obilo sprehajalnih možnosti s prečudovitimi razgledi, možna pa je tudi izposoja koles. Peš se lahko odpravite do živalskega vrta Aladin, na hrib Debenec, kjer se vam odprejo čudoviti razgledi na dolenjske hribe in doline.
Oddih v Zidanici Matej – med vinogradi, objetimi v šumenje gozda in žvrgolenje ptic, boste začutili, da se je čas malo zaustavil, vi pa se boste lahko povezali z naravo, ki človeka zdravi in krepi.


internet
Klimatska naprava
Otroška posteljica
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina
Hišni ljubljenčki
Masažna kad/jacuzzi/savna//hot tub/jacuzzi/sauna (50.00 eur)
Kolo/bicycle (10.00 eur)
Masaža hrbta/back massage (20.00 eur)
Masaža celega telesa/full body massage (30.00 eur)
2. otrok na dodatnem ležišču/2nd child on extra bed (10.00 eur)
Weekend doplačilo (že upoštevano pri končni ceni ob rezervaciji)/weekend rate (already included in final price), 1. 5. - 14. 6. & 1. 9. - 19. 12.
Weekend doplačilo (že upoštevano pri končni ceni ob rezervaciji)/weekend rate (already included in final price), 15. 6. -31. 8.