Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Podržaj (2+2)

Nastanitev je primerna za vse, ki iščete mir, intimnost ter neokrnjeno naravo.
Prenovljena zidanica se predstavlja v 2 nadstropjih v skupni velikosti 70m2 in sprejme 4 osebe. V spodnjih prostorih se nahaja retro zidana kuhinja z jedilnim kotom, mini kopalnica s sanitarijami in pralnim strojem ter umivalnikom. Seveda imamo tudi vinsko klet, ki vam nudi pokušino vin, domačega žganja ...
Nato vas stopnišče popelje v zgornje nadstropje, kjer je spalnica z zakonsko posteljo in pogradom, kopalnica s tušem ter dnevni prostor za počitek.
Zunanjost zidanice krasi vonj sivk in rožmarina, pa tudi vinske trte ne manjka. Spočijete se lahko na ležalnikih pred zidanico, ki vam nudijo čudovit pogled na Trško Goro. Na voljo vam je zunanji žar, omizje v senci in na soncu ter za vse ljubitelje kulinarike mini zeliščni vrt. Poskrbimo tudi za najmlajše, saj ponujamo gugalnici sredi vinograda, tobogan in še kaj bi se našlo.

V nastanitvi imate na voljo brezplačen WiFi. Za prijetno počutje vam je na voljo klima(hlajenje/ogrevanje). Za ogrevanje je na voljo tudi električno talno gretje in pa zidan štedilnik na drva.
Po predhodnem dogovoru vam lahko organiziramo izposojo E-koles. Možnost dostave v zidanico.
V primeru večjega števila oseb, so v neposredni bližini na voljo še 4 zidanice za najem.

V bližini lahko obiščete terme Šmarješke Toplice (5km), Grad Otočec (6km), Golf igrišče Otočec (6km), naravne toplice Klevevž (14km), vinska fontana Izvir cvička (Šmarjeta, 7km),...

Večji trgovski center Supernova se nahaja v bližini (8km). V Novem mestu in okolici pa je na voljo pestra kulinarična ponudba.

Ob prihodu vas pričakamo z dobrodošlico.