Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Pri Krakaru (2+2)

Zidanica Pri Krakaru leži v Beli krajini, na jugovzhodu Slovenije, na Tanči Gori pri Črnomlju. Na eni strani se odpira prekrasen pogled na dolino, na drugi pa je v zavetju gozda, ki ji nudi naravno klimo. Stoji med vinogradi, v neposredni bližini manj prometne ceste. Njena lega je odlično izhodišče za ljubitelje narave, pohodnike, kolesarje, obisk številnih kopališč na reki Kolpi, oglede znamenitosti v Beli krajini in izlete.

\\n

V bližini je veliko možnosti za uživanje v domačih kulinaričnih dobrotah, za pokušanje avtohtonih vin in nakup domačih izdelkov pri lokalnih pridelovalcih.

\\n

Zidanica pri Krakaru vam nudi polno opremljeno kuhinjo z jedilno mizo in zunanjo teraso v pritličju, v nadstropju pa se nahajajo spalnica, kopalnica, dnevna soba s savno in terasa s pogledom na dolino, zaprta terasa in odprta terasa z žarom. Vse terase so opremljene z vrtnim pohištvom in so nadkrite.

\\n

Za vse, ki vam mirno okolje v naravi pomeni osnovo za dober oddih in sprostitev, vabimo, da se prepričate o lepoti bivanja v naši zidanici, hkrati pa odkrijte tudi lepote Bele krajine.

\\n

Vljudno vabljeni!