Vineyard cottage Rataj 2

Info
Naslov: Trška Gora 7B, Novo mesto
Število ležišč: 2
Dodatna ležišča: 1
Dodatne stortive

Hram Rataj leži na Trški gori nad Novim mestom. Z balkona je čudovit razgled prav na mesto, starodavne Gorjance in dolenjsko polje. Hram sprejme tri osebe in je opremljen s klimo, mikrovalovno pečico, hladilnikom, pomivalnim strojem, TV in brezžičnim internetom. Ogrevanje je kombinirano: električno in s klimo. V spodnjem delu hrama je opremljen starodaven prostor z zidanim kaminom in mizo za manjšo družbo. Pri prenovi hrama smo skušali le-temu vdahniti dušo, zato smo večinoma uporabljali starinske in lokalne materiale: masiven les, kamen ter staro opeko.
S hramom je povezan nadstrešek v sklopu katerega je letna kuhinja s kaminom za peko, manjše omizje in posebnost hrama: vroča kad v kateri se boste lahko sprostili in uživali v razgledu na Novo mesto. Razvajali se boste lahko tudi v infrardeči savni.
Za aktivnejše goste okolica ponuja množico dejavnosti od pohodništva, kolesarjenja, čolnarjenja po reki Krki, za avanturiste je tu vožnja s športnim avionom, skok s padalom z aviona ali polet z jadralnim padalom v tandemu, za bolj ležerne pa obisk term, mestnih znamenitosti ali pa samo nakupovanje v bližnjem trgovskem centru.
V neposredni bližini se nahaja prav tako turistična zidanica Rataj za štiri osebe, kar je zelo primerno za družbo prijateljev. Zidanici kljub bližini ohranjata svojo intimo.
Goste z bivanjem več kot tri dni ob prihodu pogostimo z domačo dobrodošlico.


internet
Klimatska naprava
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina
Vroča kad (60.00 eur)
Savna