Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Škatlar 1 (2+2)

Zelo tradicionalna, 170 let stara, kamnito-lesena zidanica. Bivalni del vsebuje dnevni prostor z malo kuhinjo, štedilnik s pečico in 4 steklokeramičnimi ploščami, hladilnik in pomivalno korito, jedilnico za 4 osebe, spalnico z dvema ležiščema, kopalnico s tušem in WC ter balkon. Na podstrešju, kamor vodijo dvižne podstrešne stopnice, se nahajata še dve ležišči pod slamnato streho. V kleti je na voljo za sprostitev velika finska savna, tuš kabina ter dva ležalnika in miza. Zunaj so velika miza, zidana peč in žar, vroča kad in ležalnik. Ogrevanje je možno s kaminom ali električno klimo. Prosta uporaba WI-FI.
Gospodar vas pričaka z dobrodošlico in povabi v klet na degustacijo. Gosti prejmejo ključ od kleti in si ob doplačilu lahko sami točijo vino. Poskusili boste lahko tudi domač kruh, salame in sir. Na voljo sta tudi sezonska zelenjava in sadje z vrta.
Po vnaprejšnjem dogovoru vam lahko organiziramo tudi zvočno kopel (gong, kristalne posode, različni pripomočki…), indijsko masažo glave, akupresurno masažo na posebnem ergonomskem stolu, apiterapijo, najem električnih koles in vožnjo s starodobniki po vinski gorici.
Primerno tudi za manjše družbe, saj se v neposredni bližini nahajata še 2 zidanici (Škatlar 2 in Škatlar 3).

\\n

Ker se zavedamo pomena zmanjševanja ogljičnih izpustov, smo za vaše električne jeklene konjičke postavili električno polnilnico.

\\n

GREEN KEY - trajnostna nastanitev