Vineyard cottage Škatlar 3

Info
Naslov: Srednje Grčevje 15, Otočec
Število ležišč: 2
Dodatna ležišča: 2
Dodatne stortive

Zidanica je bila zgrajena leta 1848. Spodaj se nahaja večja vinska klet z okoli desetimi različnimi vini, vinoteka v barvah Slovenije in kmečka soba za manjše družbe do 15 oseb ter opremljena kuhinja s pomivalnim strojem, pečico in hladilnikom.
Nad kletjo se nahaja apartma za goste. Ima eno spalnico z dvema kvalitetnima ležiščema, kopalnico s tuš kabino, WC-jem in pralnim strojem, ter dnevnim prostorom, ki zajema: kuhinjo z velikim hladilnikom, pečico, 4 steklokeramičnimi kuhalniki in pomivalnim strojem; jedilnico in sedežno garnituro, ki se lahko sestavi v kvalitetno ležišče za dve osebi. Notranjost je popolnoma nova, opremljena v lesu povoskanim s čebeljim voskom. V hodniku se nahaja tudi infra-rdeča savna.
Gospodar vas pričaka z dobrodošlico in povabi v klet na degustacijo. Gosti prejmejo ključ od kleti in si ob doplačilu lahko sami točijo vino. Poskusite lahko tudi domač kruh, salame in sir. Gostom je na voljo sezonska zelenjava in sadje iz vrta. Možen je obisk Matjaževe domačije, ogled multivizije in degustacija vin. Po vnaprejšnjem dogovoru vam lahko organiziramo tudi zvočno kopel (gong, kristalne posode,..), indijsko masažo glave, akupresurno masažo na posebnem ergonomskem stolu, apiterapijo, najem električnih koles in vožnjo s starodobniki po vinski gorici. Primerno tudi za manjše družbe, saj se v neposredni bližini nahajajo še dve zidanici (Škatlar 1 in Škatlar 2).


internet
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina