Vineyard Cottage Skriti Raj

Info
Naslov: Vrhulje 3a, Leskovec pri Krškem
Število ležišč: 2
Dodatna ležišča: 2
Dodatne stortive

Zidanica Skriti raj se nahaja v Vrhuljah, v občini Krško, na nadmorski višini 355m - med vinogradi, na stičišču Posavja in Dolenjske ter ponuja umirjen oddih, čudovite razglede in obilo dobrega počutja.
V objemu vinogradov na eni in gozda na drugi strani ponuja zares edinstven in povsem intimen oddih od ponorelega sveta, hkrati pa ni prav nič dolgočasen.
Zidanica je primerna za bivanje do štirih oseb.

Bivanjski del obsega:
v pritličnem delu funkcionalno vinogradniško klet, polno opremljeno kuhinjo (v kateri se nahaja tudi pikado), jedilnico, zelo veliko in uporabno pokrito teraso z letno kuhinjo;
v 1. nadstropju kopalnico, spalnico (z zakonsko posteljo za dve osebi) in dnevni prostor s kaminom (s pomožnim ležiščem za do dve osebi), z izstopom na pokrito teraso, ki je idealna za pozne zajtrke s prekrasnimi razgledi na posavske in dolenjske griče ter doline. Ob objektu pa je še ena terasa, pod katero je tudi krušna peč.
V prostorih Skritega raja se nahaja tudi finska savna, zunaj pa je na voljo jacuzzi za 4 osebe. Prav tako pa ima zidanica urejeno centralno ogrevanje s pečjo na pelete, za vroče poletne dni pa je na voljo tudi klimatska naprava. V objektu sta za uporabo brezplačno na voljo WI-FI in TV z ravnim zaslonom.
V mrzlih dneh si lahko gostje romantični večer ustvarijo tudi s prižigom notranjega kamina, kulinaričnim mojstrom pa sta na voljo tako krušna peč kot žar na oglje.
V bližnji okolici deluje vinarska družina Žaren, ki vas bo v svoji vinski kleti Albiana (s predhodno rezervacijo) z veseljem sprejela na degustaciji, nedaleč pa je tudi vinarska družina Kerin, ki se ponaša s posebnostjo »belo frankinjo«, ki očara prav vsakogar. Na voljo so tudi številne sprehajalne poti, ob doplačilu pa so mogoči tudi izposoja koles, turistično vodenje po Sloveniji in masaže telesa.
Skriti raj je od mestnega središča Krškega oddaljen 10 km, od Zagreba 55 km in Ljubljane 100 km – najbližji trgovski centri, zdravstveni dom, železniška postaja ipd. so oddaljeni približno 15 min vožnje, zato je priporočljivo, da gostje na oddih pridejo že polno založeni. Če se tekom bivanja zgodi, da kaj pogrešite ali nujno potrebujete, pa vam lastnik Jože z veseljem priskrbi in dostavi do zidanice.
Gostje, ki se radi vračajo v Skriti raj, kot večjo prednost vedno znova izpostavijo popolno umestitev v prostor, saj je hiška res povsem na samem in omogoča relaksacijo za dušo in telo ob vedno ustrežljivi postrežbi.
Prisrčno vabljeni v Skriti raj, kjer bosta mestni vrvež in naporen tempo življenja v trenutku pozabljena.


internet
Klimatska naprava
Otroška posteljica
Dodatno pomožno ležišče
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina
Hišni ljubljenčki
Masaža hrbta (30.00 eur)
Masaža celega telesa (45.00 eur)
Izposoja koles (12.00 eur)
Finska savna
Jacuzzi