Vineyard cottage Sončni grič

Info
Naslov: Stara gora 42c, Mirna
Število ležišč: 2
Dodatna ležišča: 2
Dodatne stortive

Zidanica Sončni grič se nahaja med trebanjskimi vinorodnimi griči v Gradišču pri Trebnjem – Dolga Njiva, le nekaj minut od avtocestnega izvoza Trebnje vzhod. Med dolenjskimi griči, odmaknjenimi od mestnega vrveža, v sožitju z naravo, se lahko razvajate tudi v masažnem bazenu s čudovitim razgledom med vinogradi.
Manjša po velikosti ampak velika po udobju ter karakterju, zidanica Sončni grič s približno 25m2 nudi sodobne in dobro opremljene prostore. Na voljo je žar in vrtno kurišče, kjer si lahko pripravite hrano in ob večerih uživate v sončnem zahodu, lahko tudi ob zunanjem ognju - seveda s kozarcem pristnega domačega cvička. Zidanica je opremljena v kombinaciji lesa, stekla ter kamna in vas bo resnično očarala.
Okolica ponuja obilo sprehajalnih možnosti s prečudovitimi razgledi. Peš se lahko odpravite do živalskega vrta Aladin, na hrib Debenec, ali pa zgolj 5 minutni sprehod kjer se vam odpre čudoviti razgled na dolenjske hribe s Triglavom v ozadju. Oddih v Zidanici Sončni Grič – med vinogradi, objetimi v šumenje gozda in žvrgolenje ptic, boste začutili, da se je čas malo zaustavil, vi pa se boste lahko povezali z naravo, ki človeka zdravi in krepi.


internet
Klimatska naprava
Otroška posteljica
Dodatno pomožno ležišče
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina
Hišni ljubljenčki
jacuzzi/masažna kad (50.00 eur)
Weekend doplačilo (že upoštevano pri končni ceni ob rezervaciji)/weekend rate (already included in final price)
Izposoja kolesa (10.00 eur)
masaža hrbta (20.00 eur)
masaža celega telesa (30.00 eur)
savna (20.00 eur)