Vineyard cottage Sončni grič

Vineyard cottage Sončni grič

Zidanica Sončni grič se nahaja med trebanjskimi vinorodnimi griči v Gradišču pri Trebnjem – Dolga Njiva, le nekaj minut od avtocestnega izvoza Trebnje vzhod. Med dolenjskimi griči, odmaknjenimi od mestnega vrveža, v sožitju z naravo, se lahko razvajate tudi v masažnem bazenu s čudovitim razgledom med vinogradi.
Majcena po velikosti ampak velika po udobju, zidanica Sončni grič nudi sodobno in dobro opremljeno kuhinjo. Na voljo je žar in vrtno kurišče, kjer si lahko pripravite hrano in ob večerih uživate v sončnem zahodu, lahko tudi ob zunanjem ognju - seveda s kozarcem pristnega domačega cvička. Zidanica je opremljena v kombinaciji lesa, stekla ter kamna in vas bo resnično očarala.
Okolica ponuja obilo sprehajalnih možnosti s prečudovitimi razgledi. Peš se lahko odpravite do živalskega vrta Aladin, na hrib Debenec, ali pa zgolj 5 minutni sprehod kjer se vam odpre čudoviti razgled na dolenjske hribe s Triglavom v ozadju. Oddih v Zidanici Sončni Grič – med vinogradi, objetimi v šumenje gozda in žvrgolenje ptic, boste začutili, da se je čas malo zaustavil, vi pa se boste lahko povezali z naravo, ki človeka zdravi in krepi.

Info
Naslov: Stara gora 42c, Lukovek
Število ležišč: 2
Dodatna ležišča: 1
Dodatne stortive
internet
Klimatska naprava
Dodatno pomožno ležišče
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina
jacuzzi (50.00 eur)
Weekend doplačilo (že upoštevano pri končni ceni ob rezervaciji)/weekend rate (already included in final price)