Vineyard cottage Stepan

Info
Naslov: Tušev Dol, Črnomelj
Število ležišč: 4
Dodatna ležišča: 2
Dodatne stortive

V celoti prenovljena in moderno opremljena stara zidanica na odlični razgledni lokaciji v idiličnem okolju vinogradov s pogledom na mesto Črnomelj in celotno Belo krajino.
Zidanica ponuja veliki lesen »gank«, veliko družabno sobo s šankom, moderno opremljene in klimatizirane sobe, kuhinjo s tradicionalnim zidanim štedilnikom in z vso sodobno opremo.
Zunanji del zidanice krasi posebna rezbarjena miza in velik kamin za peko.
Poleg vseh lokalnih dobrot ob dobrodošlici gostom v vinski kleti ponudimo še vodeno degustacijo lastnih vrhunskih in nagrajenih vin.
V neposredni bližini zidanice se nahaja edinstveno domovanje črne človeške ribice. Bližnja reka Kolpa, ponuja nešteto prijetnih doživetij. V poletnih mesecih, najtoplejša slovenska reka, ponuja prijetno kopanje, čolnarjenje, supanje,…
Vzdolž reke Kolpe vijuga cesta, primerna tudi za kolesarjenje. Okolica nasploh ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa: od pohodništva do potepanja po krajinskih parkih reke Kolpe in Lahinje, kolesarjenja v Kočevskem rogu, do vzpon na najvišjo točko Bele krajine, Mirno goro, s prijetnim planinskim domom in cerkvico z zvonom želja, in še veliko več.
Po dogovoru vam nudimo izposojo električnih koles, skuterjev in supov.


internet
Klimatska naprava
Otroška posteljica
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina
Hišni ljubljenčki
Rent of sup/najem supa (30.00 eur)
Rent of scuter/najem skuterja (30.00 eur)
Rent of e-bike/najem elektičnega kolesa (35.00 eur)
3-day rent of sup/3-dnevni najem supa (50.00 eur)
3-day rent of scuter/3-dnevni najem skuterja (50.00 eur)
3-day rent of e-bike/3-dnevni najem električnega kolesa (50.00 eur)