Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Ucman (2+2)

Prenovljena, več kot sto let stara zidanica. V bivalnem delu je kuhinja, opremljena s štedilnikom s tremi plinskimi in enim električnim kuhališčem ter pečico, velik hladilnik z zamrzovalnikom; jedilnica za šest oseb; spalnica za 2 osebi; kopalnica, opremljena s tušem, WC-jem in pralnim strojem. V bivalnem delu je tudi trosed, ki se raztegne v dodatno ležišče za 2 osebi. Zidanica ima velik predprostor v katerem je možno urediti dodatna ležišča. Ogrevanje in hlajenje je urejeno z električnimi radiatorji ter klimatsko napravo. Prosta uporaba WI-FI interneta in TV.
Zidanica ima tudi velik balkon z mizo za šest oseb.
Pred zidanico je manjši kozolec z mizo in žarom na oglje in plin. Pod kozolcem je možno tudi parkirati avto.
Pričakamo vas z dobrodošlico, domačim narezkom, pogačo in vinom, ter vas povabimo v klet na degustacijo. V kleti si izberete vam najljubše vino, ki vam ga po želji natočimo v steklenice. Poskusite lahko tudi domač kruh in naše suho-mesnate izdelke. Možen ogled tudi domače kmetije.
Najem je možen tudi za manjše skupine, saj sta v neposredni bližini še dve zidanici, v okolici pa še dodatnih pet. Možen je tudi najem dveh električnih koles.