Vineyard cottage Vina in medu

Info
Naslov: Mirna vas BŠ, Trebelno
Število ležišč: 4
Dodatna ležišča: 1
Dodatne stortive

Zidanica Vina in medu pade v oči, ker v njej začutite pristno energijo tradicionalnega življenja s pridihom sodobnega življenja na podeželju. Nahaja se v izjemno mirnem okolju. Edini zvok, ki ga slišite iz okolja, je petje ptic in brenčanje čebel. Notranja oprema hiše je kot iz pravljice. Izdelana je na podlagi idej lastnikov v domači mizarski delavnici. Toplina v notranjosti v vas zbuja občutek sproščenosti in udobja, ki je izjemen, še posebej ob vstopu v savno iz spalnice.

Malokdaj pridete s stik lepim naravnim okoljem, ki se vas tako globoko dotakne in vam daje občutek svobode gibanja. V bližini se nahaja tudi termalni vrelec Klevevž, ki je primeren za kopanje tudi v zimskem obdobju. Poleg drugih aktivnosti lahko v bližnji okolici tudi kolesarite, se sprehajate po čudoviti naravi, lovite ribe ali se sproščate v naravi na vam najljubši način, kar očara še tako zahtevnega gosta. V poletnem času, ko vse cveti, se lahko sproščate ob čebelnjaku ob zanimivih vonjih travniških cvetic.

V hiši in njeni okolico imate veliko priložnosti za sproščujoče preživljanje dopusta. Vinska fontana cvička, Šmarješke toplice, Turistična kmetija Škerjanc in druge kmetije, pokušina vina v vinskih kleteh je le nekaj idej za ogled znamenitosti v okolici.

Vsakega gosta ob prihodu pričaka dobrodošlica z domačo hrano.


internet
Klimatska naprava
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Prijavnina
savna