Turizem v zidanicah – daleč od mestnega vrveža in hrupnega vsakdana.

Turizem v zidanicah je unikaten, avtentičen in atraktiven turistični produkt s pristno ponudbo slovenskega podeželja. Naše nastanitve so primerne za vse, ki iščete in ljubite mir, neokrnjeno naravo, intimnost, tradicionalno slovensko kulinariko, lokalne in butične produkte ter aktivne počitnice.

Slider
Slider
Turistični boni

Za bivanje v zidanicah lahko unovčite tudi turistična bone. V primeru, da boste koristili turistične bone, nam to sporočite ob rezervaciji in posredovali vam bomo vsa potrebna navodila.

Nagrada ECTN 2020

Turistični produkt Turizem v zidanicah, ki ga v Konzorciju zidanice na območju vinorodne dežele Posavje razvijamo že od leta 2010, je na letni konferenci Evropske mreže za kulturni turizem (ECTN ) prejel prvo nagrado kot evropska destinacija trajnostnega in kulturnega turizma v kategoriji Vinski turizem 2020.

Najem električnih koles

Z električnimi kolesi se zapeljite med vinorodne griče in obiščite katero od naravnih in kulturnih znamenitosti v regiji. Kolesa Specialized Levo HT vam dostavimo v zidanico. Možni so krajši ali daljši najemi. Dnevni najem med tednom (torek – četrtek): 35€ kolo/dan. Vikend najem (petek – ponedeljek): 50€ kolo/dan. E: turizemvzidanicah@siol.net T: +386 40 808 568

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Poiščite prost termin

Datum prihoda

Datum odhoda

Število gostov

Zidanice po Sloveniji

Za rezervacije s turističnimi boni pišite na:

turizemvzidanicah@siol.net

VSE OSTALE REZERVACIJE lahko opravite preko e-mail naslova ali preko spletne rezervacije

Slider

OSTANIMO V STIKU

V zidanicah je vedno prijetno in sproščujoče. Skrbimo za vaše udobje, dopolnjujemo ponudbo in z vami delimo ideje za pestre, aktivne in doživetij polne počitnice.

Slider

Naložbo vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani z lastno rezervacijsko platformo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Slovenski podjetniški sklad