Zakaj smo tako posebni?

Turizem v zidanicah je edinstvena turistińćna ponudba v svetovnem merilu. Za Slovenijo je znańćilno veliko Ň°tevilo majhnih vinogradov (300 ‚Äď 600 trt), veliko Ň°tevilo le-teh pa ima tudi svojo zidanico.

Zidanice so manjŇ°i objekti postavljeni sredi vinskih goric. V spodnjem delu se nahaja klet, v zgornjem pa bivalni prostor, ki ponuja udobje za sproŇ°ńćen oddih: kopalnico, spalnico, dnevni prostor z jedilnico, kuhinjski del s hladilnikom, Ň°tedilnikom‚Ķ

Zidanica ima obińćajno tudi teraso in/ali balkon ter zunanji Ňĺar. Veńćina zidanic ima televizijo in brezŇĺińćni internet, vse veńć pa tudi klimo, savno in vrońćo kad.

Pokukajte v naŇ°e kleti

Ob prihodu vas sprejmemo z dobrodoŇ°lico, z domańćim narezkom in vinom. Po dogovoru vas popeljemo tudi v klet na pokuŇ°ino vin. Lahko se dogovorimo, da dobite kljuńć od kleti in si tako v ńćasu vaŇ°ega bivanja sami natońćite kakŇ°en kozarńćek. V zidanici je nastavljen ¬ĽpraŇ°ińćek¬ę, kamor lahko sproti plańćate natońćeno vino.

Slider
Za popolno sprostitev

Vedno veńć zidanic ponuja moŇĺnost sprostitve v savni ali v vrońći kadi. Preverite ponudbo in izberite zidanico, ki vam najbolj ustreza. Preverite tudi ostale lokalne ponudnike in si privoŇ°ńćite apiterapijo, medeno masaŇĺo,‚Ķ

Slider
Gurmanska razvajanja

Priporońćimo vam lahko najboljŇ°e lokalne gostilne, restavracije, vinarje in druge ponudnike domańćih dobrot. Pripravimo vam tudi kulinarińćne pakete, ki vkljuńćujejo najboljŇ°o kulinarińćno in vinsko ponudbo regije.

Slider
Zakaj v zidanice

Bivanje v zidanicah priporońćamo tako tistim, ki Ňĺelite pobegniti iz stresnega okolja v mir neokrnjene narave, kakor tudi raziskovalcem po duŇ°i, ki Ňĺelite vsak dan odkriti in doŇĺiveti nekaj novega, spoznati kulturno dediŇ°ńćino ali uŇĺivati v razlińćnih aktivnostih (pohodniŇ°tvo, kolesarjenje, ńćolnarjenje‚Ķ). Zidanice so primerne tako za romantińćen oddih v dvoje ali razigrane druŇĺinske pońćitnice.

Slider
Kam na izlet

Odlińćna lokacija omogońća raziskovanje bliŇĺnje okolice. Preverite pestro ponudbo razlińćnih aktivnosti, naravnih in kulturnih znamenitosti. Lahko se odpravite na izlet tudi na HrvaŇ°ko, saj je zelo blizu.

Slider

Za rezervacije s turistińćnimi boni piŇ°ite na:

turizemvzidanicah@siol.net

VSE OSTALE REZERVACIJE lahko opravite preko e-mail naslova ali preko spletne rezervacije

Slider