Zidanice

Zidanice

Zidanice

Zidanica Kralj (4+0)

Zidanica Kralj se nahaja v vinski gorici Lubanc nad vasjo Gorenje Sušice. Od Dolenjskih Toplic je oddaljena 5, od Novega mesta pa 15 km. Zidanica ponuja počitek za 2-4 osebe, brezplačno zasebno parkirišče za 4 avtomobile, brezplačen WiFi ter razgled na okoliške vasi in hribe.

Zidanica Kralj ima v pritličju popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom, dve veliki mizi s klopmi, klet, WC in zidan kamin. V zgornjem nadstropju pa se nahajajo dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro, s foteljem, TV z ravnim zaslonom, spalni del z zakonsko posteljo ter kopalnica s tušem in WC-jem. V zidanici imate na voljo brisače in posteljnino, ogrevanje pa je s kaminom ali klimatsko napravo.

Lokacija ponuja sprehode v vinskih goricah in okoliških hribih ali pa uživate v aktivnostih, kot so kopanje (Terme Dolenjske Toplice), smučanje (Smučarski center Gače), kolesarjenje, ribolov.

Lahko se odpravite tudi na izlete v bližnje kraje; in sicer v Belo krajino, kopanje na reki Kolpi, Žužemberk, kjer lahko uživate na spustu po reki Krki in še mnogo več.

Od nastanitve Zidanica Kralj sta približno 90km oddaljeni letališči:

  • Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana
  • Letališče Franja Tuđmana Zagreb